Individuell trening

Styrketrenignsavdeingen vår består av et rom med Hur treningsapparater og et rom med kombinert frivekter, Redcord, utholdenhetsmaksiner og en stor multigym.

Hur treningsapparater er styrketreningsmaskiner hvor man bruker lufttrykk som motstand. I motsettning til tradisjonelle styrketreningsapparater får man jevn motstand i hele belastningsbanen, de er nermest lydløse og de gir færre muligeheter for skader/overbelastninger. Vi har valgt Hur fordi vi mener dette er det beste av styrketreningsmaskiner.

Frivektavdelingen består av pressbenk, manualer, stenger og benk for løse vekter.

Redcord (TerapiMaster) er slyngetrening satt i system. Det er meget bra til å trene stabilitet av rygg, mage, skuldre og hofter. For å få utbytte av et Redcord apparat kreves det noe forkunnskaper eller instruksjon. 3 av våre fysioterapeuter av videreutdanning i Redcord. Spør etter veiledning!

Av utholdenhetsutstyr har vi 4 tredemøller, en elipsemaskin og diverse sykler. Å løpe en 4 x4 min intervall på tredemølle er jo en kavlifisert treningsøkt som bare tar 35 – 40 minutter! Perfekt for mørke høstkvelder.